Hírek

  • MIO 22 I/O MODUL

    MIO 22 I/O MODUL

    A MIO modul olyan bemeneti/kimeneti eszközként működik, amely tűzvédelmi eszközök és az AWEX tűzjelző rendszer közötti együttműködést biztosítja. A modul a hurok- és leágazó vonalakhoz csatlakoztatva képes üzemelni. Az eszköz akusztikus jelzőeszközökkel, vészkijárati ajtókkal,  hő-  és  füstelvezető  rendszerekkel,  automatikus  oltórendszerekkel  és  egyéb tűzvédelmi eszközökkel képes együttműködni.

     

    Tovább olvasom

  • Tűzvédelem mesterfokon az Autonet logisztikai csarnokában!

    Tűzvédelem mesterfokon az Autonet logisztikai csarnokában!

    Az Autonet Group a régió egyik legjelentősebb autó- és javítóipari szolgáltató csoportosulása, megoldásokat kínálva az autó- és javítóipar igényeire. A cég legújabb, üllői raktárépülete 2022 nyarán került átadásra, és mára teljes kapacitással üzemel. A logisztikai központ automatizált és robotizált, ezzel pedig egyedülállóvá vált a magyar piacon. Ez az innovatív megoldás teljesen más elven működik a megszokott logisztikai tárolási rendszerekhez képest.

     

    Tovább olvasom

  • HelloParks Fót FT1 - Tűzvédelemből is jeles!

    HelloParks Fót FT1 - Tűzvédelemből is jeles!

    A környezettudatos, fenntartható és minőségi műszaki technológiák ötvözésével, a HelloParks-nál olyan jövőbe mutató megaparkokat hoznak létre, amelyek hosszú távú értéket teremtenek a piacon. A Fóton átadott első épület is tele van okos megoldásokkal: a közforgalmú helyeken smart ready lámpák világítanak, a tetőkre napelempark kerül majd, gépészeti oldalon energia-hatékony rendszereket alkalmaznak, sőt a parkoló területén elektromosautó-töltőhelyeknek is bőven jutott hely.

     

    Tovább olvasom

  • Bemutatjuk a WZ 4 másodkijelző egységet!

    Bemutatjuk a WZ 4 másodkijelző egységet!

    A WZ 4 másodkijelző az érzékelő vagy érzékelő csoport riasztó állapotának optikai ismétlésére szolgál. Csatlakoztatható egy érzékelőhöz vagy érzékelők csoportjához. A másodkijelzőt akkor kell alkalmazni, ha a telepített érzékelő nem látható, vagy korlátozott bejutás van az érzékelők által felügyelt helyiségbe, például az álmennyezet feletti helyek, kábelcsatornák, műszaki helyiségek, szállodai szobák stb. esetén.

    Tovább olvasom

  • AWEX FASmini: a kompakt, de okos tűzjelző központ

    Itt az AWEX újdonsága az intelligens FASmini! Kompakt mérete és kialakítása alkalmassá teszi számos épület védelmére, de leginkább olyan kis- és közepes méretű épületekhez ajánljuk, mint pl: társasházak, iskolák, óvodák, bankok, raktárak, irodák stb.

     

    Tovább olvasom

  • SMART VISIO: a profi vezérlő és felügyeleti alkalmazás

    SMART VISIO: a profi vezérlő és felügyeleti alkalmazás

    A SMART VISIO egy profi vezérlő és felügyeleti alkalmazás az AWEX által gyártott legújabb vészvilágítási- és tűzjelző rendszerekhez. Függetlenül a választott megoldásoktól, a szoftver lehetővé teszi az egyes rendszerek egyidejű csatlakoztatását, integrációját és megjelenítését bármilyen konfigurációban, egyetlen vezérlőpulton.

     

    Tovább olvasom

  • Bemutatjuk a SAOZ-PK kül- vagy beltéri szirénát xenon fényjelzővel!

    Bemutatjuk a SAOZ-PK kül- vagy beltéri szirénát xenon fényjelzővel!

    A  SAOZ-PK  optikai-akusztikus  riasztóberendezést  tűzriasztási  figyelmeztetés  kiadására tervezték, felváltva hangjelzéssel és optikai (vizuális) jelzéssel, kültéri és beltéri (belső és külső) tűzjelző  rendszerekben  egyaránt. 

    Tovább olvasom

  • Bemutatjuk az SA-K5N beltéri szirénát

    Bemutatjuk az SA-K5N beltéri szirénát

    Az SA-K5N akusztikus tűzjelző készülék az épületen belüli tűzjelzésre szolgál. A készülék lehetővé teszi a hangjelzés hangmintájának és hangerejének 70 dB-től>100 dB-ig terjedő tartományban  (1  méter  távolságnál)  történő  állítását.

    Tovább olvasom

  • Formatervező alkotta ezeket a tűzjelzőket

    Formatervező alkotta ezeket a tűzjelzőket

    A víz után a tűzbiztonságnál kötött ki az Európa-bajnok vitorlázó, Ujhelyi-Gáspár Miklós, a Firetron ügyvezetője.

    Tovább olvasom

  • Bemutatjuk az SA-K7N hang- és fényjelzőt!

    Bemutatjuk az SA-K7N hang- és fényjelzőt!

    Az SA-K7N akusztikai-optikai tűzjelző készülék az épületen belüli tűzjelzésre szolgál. Az SA-K7N három változatban készül: 9m, 6m, 3m. A jelzőkészülék verziójától függően változik az optikai  lefedettség  területe.

    Tovább olvasom

  • Bemutatjuk a FIRERAY 50R/100R vonali füstérzékelőt

    Bemutatjuk a FIRERAY 50R/100R vonali füstérzékelőt

    A Fireray 50R/100R vonali füstérzékelőt nagy területű helyiségek, mint gyártócsarnokok,raktárak, templomok, bevásárlóközpontok, stb. védelmére tervezték.

    Tovább olvasom

  • Bemutatjuk az AWEX TSF multiszenzor érzékelőt

    Bemutatjuk az AWEX TSF multiszenzor érzékelőt

    A hő- és füstérzékelő a tűz korai fázisban történő felismerését biztosítja. Az érzékelő egyaránt rendelkezik hő- és füstérzékelő egységgel. A két különböző típusú szenzorral gyorsan és biztosan lehet felismerni a kialakult tüzet.

    Tovább olvasom

Firetron Kft.

Cégünk, a Firetron Biztonságtechnikai Kft. fő tevékenységi területe a tűzjelző rendszerek tervezése, értékesítése, beüzemelése és karbantartása. Csapatunk tagjai számos hazai nagyberuházás villamos rendszerének tervezésében vettek részt az elmúlt évtízetekben. A felhalmozott mérnöki ismeretek és a minőségi beszállítói háttér tette lehetővé, hogy életre hívjuk tűzjelző rendszerekre specializálódott vállalatunkat.

FIRETRON KFT. 1025 Budapest, Szépvölgyi út 146. | Telefon: +36 20 488 8848 | Fax: +36 1 325 8031 | E-mail: firetron@firetron.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk